Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na starostlivosť o riasy a obočie
Používam toto sérum dlhodobo a som spokojná. Odporúčam každému. Najprv som tomu neverila, ale po dvoch týždňoch používania riasy naozaj viditeľne narástli. Odvtedy ho používam už asi 3 roky.
Vysoká spokojnosť s produktom.
Výsledky su viditeľné na mihalniciach a obočí.
Vrelo odporúčam .
- Farba drží
deNatura Rastové sérum na mihalnice 3 ml
Adriána Burdová
Pridané: 6. novembra 2024
(naposledy upravené 6. novembra 2024)
Zakúpený v deNatura.sk
- Veľmi pekne zabalené
- Bezpečné poslané
di ANGELO Cosmetics No.1 Lash Extend Serum sérum pre predĺženie a zhustenie rias 6 ml
Pridané: 20. októbra 2024
(naposledy upravené 20. októbra 2024)
Zakúpený v Neness Official SK
- krásne, dlhé riasy
- Balenie vydrží veľmi dlho
- Ľahká a rýchla aplikácia
Výrobok som si kúpila na odporúčanie mojej kozmetičky, keď som jej pochválila, aké má krásne mihalnice a že či sú umelé - nie, nie sú. Naozaj, po pár týždňoch užívania zrazu zistíte, že máte krásne, dlhé a husté riasy. Spočiatku (tých prvých 4-6 týždňov) som si to natierala kazdy večer (pred spaním), potom už stačí 2-3 krát za týždeň. Áno, príde obdobie, že mihalnice postupne povypadavaju, ale to je prirodzené i tak. Nové opäť narastú také dlhé. Kozmetička spomenula, že vraj niekoho môžu po aplikácii trochu štípať oči - neviem, mňa nie. To prvé balenie už používam cca 20 mesiacov, až teraz končí, takze som si objednala nové.
Hairplus FacEvolution Growth Serum for Eyelashes and Eyebrows rastové sérum na riasy a obočie 4,5 ml
spľňa očakávanie
Skúšala som rôzne séra na mihalnice, ale toto je naozaj zázrak.
Milujem to sérum. Konečne mám mihalnice, som maximálne spokojná, určite odporúčam vyskúšať.
Jednoduché použitie , neštípu oči - čo je super , po krátko používání ešte neviem zhodnotiť
Maximalna spokojnost
- úplne nevyhodný
super
- funguje
HairPearl Cream Eyelash Eyebrow and Beard Color PPD Free farby na riasy obočie aj bradu bez obsahu PPD 20 ml 3 hnedá
super a neštípe na mojej extrémne citlivej pokožke
dobrá cena a robí presne to, čo má
Asi piate sérum, ktoré som skúsila. Po predošlých nastalo mierne zlepšenie mihalníc. DeNatura začala pôsobiť asi po siedmich dňoch. Po troch mesiacoch mám dlhé a aj hustejšie mihalnice. Čo sa týka stmavnutia, sú trochu tmavšie. Ako prirodzená blondína ich tmavé mať nikdy nebudem. Ale je ich konečne vidno aj bez maskary. Sérum má čisto prírodné zloženie, vôvec nedráždi oči. Som spokojná, iné značky už ani nebudem skúšať.
Produkt splnil moje očakávania.
velmi silna alergicka reakcia na produkt, opuchnutie oci, popraskane, zacervenane. Neodporucam
S Nanolash serum som veľmi spokojná. Už si ho aplikujem niekoľko mesiacov a riasy mi krásne narástli. Sú raz také dlhé ako moje. Za mňa účinkuje a je super. A veľmi veľké plus že neštípe v očiach. Určite odporúčam.
Fakt super funguje
Zobrazujem 1 - 20 zo 318 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...16 Ďalšie »