Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na starostlivosť o riasy a obočie
Hairplus FacEvolution Growth Serum for Eyelashes and Eyebrows rastové sérum na riasy a obočie 4,5 ml
- Opätovne spokojnosť.
Príjemná vôňa, textúra sa ľahko vtiera, po aplikácii pocit sviežosti, pleť je veľmi príjemná a hladká.
- Pouzivam niekolko rokov a som spokojna
S výrobkom som spokojná. Asi po 4-5 týždňoch som mala mihalnice viditeľne dlhšie, pevnejšie a tmavšie.
proste môj must have produkt, bez 1 vrstvy tohto si ja špirálu ani nedám.... krásne obalí mihalnice , následne po aplikácii klasickej špirály sú ,,hrubšie,, plnšie, učesanejšie,
dobre pôsobí aj na regeneráciu mihalníc a podporuje ich rast (zázraky v raste však čakať netreba, na to sú iné prípravky )
- Nevidí sa mi, ze mi mihalnice podrástli, alebo zosilneli
- Dobré a ráchle výsledky
- Cena je super
- Doručenie je rýchle
- Nie príliš voňavé sérum, ale to je subjektívne...
Produkt bol zakúpený hlavne kvôli dobrým hodnoteniam na internete. Sérum na mihalnice je celkom uspokojivé, výsledky sú totožné so sérom Hairplus, ktoré je ale tri krát drahšie takže za mňa spokojnosť. Sérum má trošku zvláštny pach, mne príliš nevonia ale ktovie, možno sa to niekomu bude páčiť.
Mám ho prvý krát a objednala som si ho na základe recenzií spokojných zákaznikov.
- bola suchá....
- zmena kvality rias
- Riasy sú bohatšie sa
- malé balenie
Krátko používam sérum na hodnotenie.
- Efekt sa objavil az cca po 8 tyzdnoch, ale vysledok je vynikajuci. Mihalnice su o poznanie dlhsie a hlavne uplne prirodzene.
- Pokozka musi byt uplne sucha, inak to velmi mierne stipe.
Pekne predlzi riasy, pouzivam ju len ako podkladovu bazu pod spiralu. Nejaky posilnujuci efekt som si nevsimla
Spokojnosť s produktom, výsledok je viditeľný už po týždni používania
Kvalitný výrobok za rozumnú cenu. Mihalnice sa krásne spevnili a predlžili. Používam už dlhodobo.
- Rychla aplikace, v pripade pouziti jako podklad pod rasenku, uzasne prodlouzeni. Zda se, ze rasy jsou pevnejsi, lesklejsi a hustsi.
- Zpocatku trosicku stipal, nanasim opatrne a bez problemu vydrzim cely den.
Sérum je dobré. Prekáža mi, že je biele.
Ja som spokojná, vyživuje riasy aj obočie
Zobrazujem 181 - 200 zo 318 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...16 Ďalšie »