Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na starostlivosť o riasy a obočie
- super chrani mihalnice, lahke odlicovanie, menej padaju ja davam palec hore
- Už po týždni mám riasi dlhšie a nepadajú mi tak ako predtým
- Žiadne
- ľahké nanášanie
- super výsledky
za mňa super produkt za skvelú cenu,mihalnice mám po mesiaci dlhšie, hustejšie a vôbec nepadajú
kúpila som náhodne a určite kúpim zas
Hairplus FacEvolution Growth Serum for Eyelashes and Eyebrows rastové sérum na riasy a obočie 4,5 ml
Tento produkt poznám a mám s ním veľmi dobrú skúsenosť.
úžasný produkt, max spokojnosť, riasy krásne vyživuje, neviem či mi zhustli alebo sa predĺžili ale používam ju pod špirálu a efekt je úžasný
túto špirálu som sa odhodlala kúpiť hlavne kvôli pozitívnym ohlasom z okolia, ja s ňou spokojná nie som , lepí mi mihalnice a teda žiadne wau sa nanešťastie nekonalo, v každom prípade ale platí čo je pre niekoho jedom, môže byť pre iného liekom
- ľahké nanášanie
- pevnejšie mihalnice
- Perfektna mihalnice mam krasne a uplne mi dorastli
- Zatiaľ som spokojná. Oči ma neštipu .Používam pod maskaru aj ako nočné sérum.Potrebuje to svoj čas ale zdá sa mi že mihalnice sú pružnejšie.
skvelý produkt :)
Anonym
Pridané: 13. mája 2017
- Objednala som si ho už druhý krát. Je výborný, riasy skutočne narastú. Mala som aj iné produkty, ale nefungovali vôbec.
Určite doporučujem.
- spokojnost
spokojnost
- spokojnost
spokojnost
- vysoká cena, bez účinku
Používala som Eyelash booster pravidelne kazdy den po dobu cca mesiaca a pol, no ziadne viditelne vysledky sa nedostavili...
- Naozaj funguje a rychlo
- Efekt je dočasný ,nemôžete ho prestať používať ak chcete vysledok
- Dostupnosť
- účinky
Jedninou výhodou tohoto séra je, že ho dostanete takmer v každej lekárni. Žiaľ to je asi tak všetko. Nechala som sa nalákať na priaznivú cenu, ale s kvalitnými sérami na cenovej úrovni na 30€ sa to nedá ani porovnať. Účinky nula bodov...
Riasy sice sem tam padaju ale po par tyzdnoch pouzivania riasy podrastli su pevnejsie. Uz mam 3 balenie. Serum nanasam vecer a potom pod riasenku rano
- pouzivam tyzden, uvidim co bude, ale objednala aj kamaratka a ma riasy nenormalne dlhe a krasne preto som sa rozhodla skusit aj ja :-))
dakujem
odporucam
neolutujete :-)
- jednoduche nanasanie
viditelna zmena v strukture mihalnic su pevnejsie a dlhsie po mesiaci rastu aj nove... za tu cenu super vyrobok
- Nanáša sa pomocou hrebeňovej kefky ktorá má veľmi ostré hrebieky a veľa krát som si tak poškrabala oko
- Sérum je biele a veľmi zle sa umýva, čiže pri umývaní Vám viac rias vypadne ako stihne narásť
Určite produkt neodporúčam
Ako aj ostatné ženy aj mňa lákala veľmi nízka cena
Radšej si treba priplatiť za lepšiu kvalitu a hlavne za gelové sérum, lebo toto je katastrofa
Nepoužívala som ho dlho, zrejme by som prišla o všetky riasy
Zobrazujem 261 - 280 zo 318 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16 Ďalšie »